OCZ hírek

Csúcsteljesítményű OCZ Z-Drive R4 PCIe SSD a Colfax International szerverén

Taipei, Taiwan – 2011. május 31. – Az OCZ Technology Group, a nagyteljesítményű SSD-k vezető fejlesztője és gyártója bejelenti, hogy új mérfölkövet ért el 1 millió (4K) IOPS írási és 1.5 millió (4K) IOPS olvasási sebességgel a Z-Drive R4 88-cal szerelt 3U magas Colfax International Supermicro platformon futó szerverén, amely 7.2TB MLC tárolásra képes. A PCI-Express csatolójú kártya igazi fenevad: a kártyán 8 darab SandForce SF-2281 vezérlővel szerelt SSD működik hardveres RAID0 tömbben.

A piacon leggyorsabb önálló szerver megoldásként, ez a Z-Drive R4-el szerelt platform jelentősen felgyorsítja a nagyigényű üzleti munkameneteket és csökkenti késlekedési időt a vállalati alkalmazások széles skálájánál. Ryan Petersen, az OCZ vezérigazgatója így nyilatkozott:
“A Z-Drive 4 lehetővé teszi adatközpont kezelő ügyfelink részére a teljesítmény tökélesítését az általános 4K méretű fájlok írása esetében. Ez a Colfax International-lal elért eredmény megmutatja az alapvető teljesítménybeni előnyöket és késlekedési idők csökenését, amelyekre az új OCZ PCI-Express SSD-k képesek a multi-terabyte méretű eszközökön kersztül egy önálló 3U magas rack szerveren. Büszkék vagyunk rá, hogy lehetővé tudjuk tenni ügyfeleink részére a ma létező legnagyobb teljesítményű, maximális kapacitású és legrövidebb késlekedési idejű szerverek és tárhely tömbök összeállítását.

 

Gautam Shah, a Colfax Internatioanl elnök vezérigazgatója a köveztkezőket fűzte hozzá:
“Szorosan együttműködtünk az OCZ-vel, hogy megalkossunk egy bevetésre kész szerver megoldást, amely különleges teljesítménnyel és megbízhatósággal bír, kompakt és energetikailag hatékony. Az OCZ Z-Drive PCIe SSD-k jelentősen javítják a teljesítményt. Nagy örömünkre szolgál, hogy elértük ezt a jelentős 4K IOPS írási szintet és hogy vállalati ügyfeleink részére elérhetőve tettük ezt az ágazatvezető összmegoldást.”

Ez az eredmény kihangsúlyozza hogy a Z-Drive R4 képes az SSD-k előnyeit kereső vállalati ügyfelek részére ágazatvezető teljesítményt és hatékonyságot nyújtani. Ez az összmegoldás többféle a rendelésre gyártott szerver konfigurációben lesz előrendelhető a Real.Com-94 Kft.-től, és a Computex rendezvényt követő hetekben kerül először szállításra.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük