OCZ Termékek

OCZ Agility 3 SATA-III 2.5″ SSD

2.5″ SSD meghajtó, SATA-III, MLC, Középkategóriás teljesítmény, 120GB kapacitás

Termékkód: AGT3-25SAT3-120G

Az OCZ Agility 3 SATA-III merevlemez meghajtókat úgy tervezték és építették, hogy értékük és teljesítményük kivételes egyensúlyban legyen. Az Agility 3 széria a legmodernebb SATA 6Gb/s interface alkalmazásával produkál kimagasló soros és direket adatátviteli értékeket, ezzel nagymértékben javítva a számítógépes élményt más meghajtókkal összevtve.

A teljesítmény fokozás mellett, egy Agility 3 feljavítás hűvösebb, csendesebb és energetikaliag hatékonyabb környezetet biztosít a hagyományos mechanikus merevlemezekkel összevetve. Ezek az SSD-k a mozgó alkatrészek mellőzésével különlegesen tartósak és megbízhatósak, ezzel biztosítva a felhasználó nyugalmát. Különleges és innovatív, az Agility 3 nagyszerű tárhely megoldással szolgál. Az SSD a következő kapacitásokban került gyártásra: 60GB, 64GB, 90GB, 120GB, 180GB, 240GB, 360GB, 480GB.

A termék desktop beépítő keret nélkül érkezik.

 • Bootolható meghajtó
  Natív TRIM támogatás
  NAND: Multi-Level Cell (MLC)
  RAID támogatás
  Rázkódási ellenállás: 1500g
  Energia fogyasztás: inaktív 1.65W, aktív 3W
  Működési hőmérséklet: 0°C ~ 70°C
  Környezeti hőmérséklet: 0°C ~ 55°C
  Tárolási hőmérséklet: -45°C ~ 85°C
  MTBF: 2.000.000 óra

Támogatás

 • Agility 3 Product Sheet

Fontos SSD megjegyzések:

Az SSD meghajtók nem igényelnek töredezettségmentesítést! Ez csökkentheti a meghajtó élettartamát.

A fogyasztók elérést tapasztalhatnak a névleges- és a tényleges kapacitás között, mivel a tárolási iparági szabvány a kapacitást decimális formátumban jeleníti meg. Ugyanakkor pl. a Windows operációs rendszer általában bináris formátumban számítja ki a kapacitást, így a hagyományos HDD-k és SSD-k esetében alacsonyabb kapacitás jelenik meg. Az SSD-knél a kapacitás bizonyos része az elhasználódás kiegyenlítéséért felelős algoritmus (un. “wear leveling”) részére fenntartott, amely minimális mértékben tovább csökkentheti a tényleges tárhelyet.

Az SSD meghajtók tényleges sebessége kissé eltérhet a névleges sebességtől, a telepített illesztőprogramok, Windows verzió, bios verzió és a fájl méretétől függően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük