OCZ Termékek

OCZ RevoDrive3 PCI-Express SSD

PCI-Express SSD meghajtók / PCI-Express 2.0 x4 / MLC NAND / munkaállomások és HPC megoldásokhoz javasolt.

Termékkód:
RVD3-FHPX4-120G
RVD3-FHPX4-240G
RVD3-FHPX4-480G

Akár multimédia designereket és CAD/CAM tervezőket is kiszolgál a bootolható RevoDrive 3 SSD sorozat. Kiemelkedő teljesítményével és a szofisztikált VCA (Virtualized Controller Architecture 2.0) segítségével nyújt megoldást a legintenzívebb munkaállomás applikációk részére.

VCA 2.0 az egyetlen virtualizációs réteg az iparban, amely TRIM és SCSI unmap támogatással bír a teljesítmény maximalizálásához és a nagyobb teljesítőképességhez szignifikánsan csökkentve a tároló karbantartásához szükséges erőforrásokat. Továbbá, a VCA konszolidált SMART támogatást is biztosít a rendszergazdák részére fejlett monitorozó, analizáló és elemző funkciókkal valamint kiváló jelentéskészítő eszközökkel.

Mint teljesen új architektúra, a RevoDrive 3 romba dönti elődei teljesítményét és felveszi a versenyt akár tízszer ennyibe kerülő konkurrens PCI-Express megoldásokkal is. A duál-vezérlős Revo3 akár 1000MB/s sávszélességet és akár 130.000 IOPS (4K véletlenszerű írás) sebességet nyújt HPC vagy munkaállomás terhelésre méretezve “egyetlen kártya” megoldást alkalmazva. Emellett a Revo3 bőséges kapacitást ad akár média fejlesztő felhasználóknak is akik az átlagosnál nagyobb tárhely igénnyel rendelkeznek.

Kapható 120GB, 240GB és 480GB-os kapacitással, az OCZ RevoDrive 3 hihetetlen teljesítményt biztosít adattárház alkalmazások, multimédiás fájlok, és az operációs rendszerek részére. A termék tartóssága kiváló, az energiahatékonyság és a megbízhatóság a RevoDrive 3 védjegyei.

 • Bootolható meghajtó
  128-bit és 256-bit AES adattitkosítás
  MLC NAND
  – Virtualized Controller Architecture 2.0 (VCA)
  – Natív TRIM támogatás
  Energia fogyasztás: 7.5W passzív, 8.3W aktív
  Működési hőmérséklet: 0°C ~ 70°C
  Környezeti hőmérséklet: 0°C ~ 55°C
  Tárolási hőmérséklet: -45°C ~ 85°C
  MTBF: 1.000.000 óra

Támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük