OCZ Termékek

OCZ Octane SSD család

OCZ Octane SATA-III 2.5″ SSD, NAND: Sync Multi-Level Cell (MLC)

Termékkód:
OCT1-25SAT3-128G
OCT1-25SAT3-256G
OCT1-25SAT3-512G

Bárhonnan nézük is, az SSD-k gyorsabbak a merevlemezeknél, de miért ne kaphatnánk még többet a pénzünkért?! Az OCZ Octane SSD-ket ténylegesen a legjobb teljesítmény/érték arány elérésére tervezték.

A nagysebességű adatátvitelt villámgyors hozzáférési idővel kombinálva kiemelkedő felhasználói élményt nyújt az Octane sorozatú meghajtó. Az Octane kihasználja az élvonalbeli Indilinx Everest platform előnyeit és az összes fájl típusra és méretre optimalizált így valóban széles körben alkalmazható valós körülmények között.

Az Octane sorozatot erősítik a továbbfejlesztett egyedi Indilinx funkciók, beleértve a csökkentett késleltetés technológiát amely növeli a rendszer válaszadási képességét és lehetővé teszi az azonnali bootolást, valamint és saját fejlesztésű NDurance ™ technológiát, amely növeli a NAND flash memóriacellák élettartamát és hosszútávon minimalizálja a teljesítmény csökkenését. Ezen kívül az Octane meghajtó támogatja az AES-t és az automatikus titkosítást, melyek biztosítják a kritikus adatok biztonságát, így egyedi vállalati funkciókat is elérhetővé teszi minden vásárló számára. Mindezek mellett az Octane SSD is természetesen biztosítja azt az energia hatékonyságot és megbízhatóságot, melyre a hagyományos merevlemezek nem képesek.

Az OCZ Octane SSD-k 128GB, 256GB, 512GB és 1TB változatokban kerülnek forgalomba.

A termék desktop beépítő keret nélkül érkezik.

 

  • Bootolható meghajtó
  • AES és Automatic Encryption
  • Natív TRIM támogatás
  • NAND: Sync Multi-Level Cell (MLC)
  • Rázkódási ellenállás: 1500G/0.5ms
  • Működési hőmérséklet: 0°C ~ 70°C
  • Környezeti hőmérséklet: 0°C ~ 55°C
  • Tárolási hőmérséklet: -45°C ~ 85°C
  • MTBF: 1,25 millió óra

 

Támogatás

Fontos SSD megjegyzések:

Az SSD meghajtók nem igényelnek töredezettségmentesítést! Ez csökkentheti a meghajtó élettartamát.

A fogyasztók elérést tapasztalhatnak a névleges- és a tényleges kapacitás között, mivel a tárolási iparági szabvány a kapacitást decimális formátumban jeleníti meg. Ugyanakkor pl. a Windows operációs rendszer általában bináris formátumban számítja ki a kapacitást, így a hagyományos HDD-k és SSD-k esetében alacsonyabb kapacitás jelenik meg. Az SSD-knél a kapacitás bizonyos része az elhasználódás kiegyenlítéséért felelős algoritmus (un. “wear leveling”) részére fenntartott, amely minimális mértékben tovább csökkentheti a tényleges tárhelyet.

Az SSD meghajtók tényleges sebessége kissé eltérhet a névleges sebességtől, a telepített illesztőprogramok, Windows verzió, bios verzió és a fájl méretétől függően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük