OCZ Termékek

OCZ Deneva 2 SSD család

OCZ Deneva 2 C Asyncr. Series SATA-III 2.5″ SSD

Termékkód:
D2CSTK251A20-0120
D2CSTK251A20-0240
D2CSTK251A20-0480

Az OCZ Deneva 2 SSD-ket úgy fejlesztették, hogy legjobbat a nyújtsák a teljesítmény és a megbízhatóság területén is – a legmodernebb technológia adta kivételes teljesítmény lett párosítva példátlan megbízhatósággal. Vállalti szintnek megfelelően a Deneva Multi-Level Cell (MLC) megoldással akár 525MB/s olvasási, 500MB/s írási és 45.000 IOPS 4KB véletlenszrű írási sebességre képes.

A Deneva 2 egy igazi vállalati megoldás, amely az üzembiztonságot előtérbe helyezve egy beépített supercapacitator-t alkalmaz, amely átmeneti tápegységként szolgál hirtelen áramkimaradásnál, lehetővé téve, hogy a meghajtó adatvesztés nélkül befejezze feladatait. Ezenfelül a Deneva 2 inteligens akadálymentesítéssel és wear-szintezéssel növeli meg a MLC NAND flash memória élettartamát, ezzel meghosszabítva az egység üzemidejét és javítva általános megbízhatóságát.

Ez a megoldás automatikusan AES-128 vagy AES-256 titkosított formátumban tárolja az adatokat megakadályozva azok kinyerését és megőrizve a bizalmas információk biztonságát, ami vállalati környezetben szükségszerű. A Deneva 2 kiemelkedően megbízható 2 millió órás átlag meghibásodási idővel (MTBF) és 3 éves garanciális támogatással rendelkezik. Az SSD a következő kapacitásokban került gyártásra: 60GB, 120GB, 240GB, 480GB.

A termék desktop beépítő keret nélkül érkezik.

 • Bootolható meghajtó
  Natív TRIM támogatás
  NAND: Asynchronous – Mode Multi Level Cell (MLC)
  RAID támogatás
  Rázkódási ellenállás: 1500g
  Működési hőmérséklet: 0°C ~ 70°C
  Környezeti hőmérséklet: 0°C ~ 55°C
  Tárolási hőmérséklet: -45°C ~ 85°C
  MTBF: 2.000.000 óra

Támogatás

Fontos SSD megjegyzések:

Az SSD meghajtók nem igényelnek töredezettségmentesítést! Ez csökkentheti a meghajtó élettartamát.

A fogyasztók elérést tapasztalhatnak a névleges- és a tényleges kapacitás között, mivel a tárolási iparági szabvány a kapacitást decimális formátumban jeleníti meg. Ugyanakkor pl. a Windows operációs rendszer általában bináris formátumban számítja ki a kapacitást, így a hagyományos HDD-k és SSD-k esetében alacsonyabb kapacitás jelenik meg. Az SSD-knél a kapacitás bizonyos része az elhasználódás kiegyenlítéséért felelős algoritmus (un. “wear leveling”) részére fenntartott, amely minimális mértékben tovább csökkentheti a tényleges tárhelyet.

Az SSD meghajtók tényleges sebessége kissé eltérhet a névleges sebességtől, a telepített illesztőprogramok, Windows verzió, bios verzió és a fájl méretétől függően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük