OCZ hírek

OCZ Deneva 2 az új vállalati SSD megoldás

San Jose, California – 2011 június 21. – Az OCZ Technology Group Inc., nagyteljesítményű SSD-k vezető előállítója, a mai napon bemutatta a vállalati ügyfelek részére készült Deneva 2 SSD sorozatát. A Deneva 2 SSD-ket az élvonalbeli SATA 6Gb/s interface minden előnyét kiaknázva, vállalati alkalmazások széles skálájához (szerverek, munkaállomások, tároló rendszerek és adatközpontok) tervezték. A Deneva 2 széria maximális teljesítményt nyújt a vállalati tárhely környezet szigorú elvárásait kielégítve a megbízhatóság, a biztonság és a gazdaságosság terén.

Jim Handy, az Objective Analysis SSD elemzője így nyilatkozott: “Az adatközpont az az alkalmazás ahol egy gyors SSD előnyei láthatóan meghatározzák egy cég lényegét. Ezáltal vált a vállalati piac az SSD-k leggyorsabban növekvő piacává. Az Objective Analysis a vállalati SSD egységek szállításának átlagosan évi 83%-os növekedését jelzi előre, ezzel számuk közel megduplázódik minden évben.” Ahogy szélesedik a különböző iparágak köre melyek megnövekedett tárhely hatékonyságot, maximalizált adatátvitelt és kisebb működési lábnyomot igényelnek, egyre több és több vállalat választja az SSD-k előnyeit, hogy jelentősen optimalizálják tárhely létesítményeiket. Ezeket a követelményelet szem előtt tartva, az OCZ üttörő szerepet tölt be a vállalati SSD-k fejlesztésében, és piacvezető teljesítményt nyújtó megoldások kidolgozásán fáradozik.

A Deneva 2-t, a cég legújabb ajánlatát számos vállalati szempontból lényeges megoldás jellemzi, melyek az OCZ fogyasztói termék családjainál nem elérhetőek, beleértve az energia kimaradás eseti adatvédelmet, a kategóriájában legjobb üzemidőt és a fejlett titkosítást és ECC hibajavítást. Ryan Pettersen, az OCZ Technology Group elnöke így nyilatkozott: “Az adatfeldolgozás minden cég számára lényeges, amely a gyorsan változó, grobális piacon versenyben kíván maradni. Mindamellett sok vállalatot korszerűtlen tárhely megoldás határol be, amely az üzletmenetükhöz szükséges adatfeldolgozást limitálja. A Deneva 2 SSD-ket számos tárhely-alkalmazás ellátására optimalizálták, piacvezető megbízhatóságot nyújtanak, valamint a legújabb NAND vezérlő technológia hasznosításával kiemelkedő teljesítményt biztoítanak. Ez a kombináció lehetővé teszi a vállaltoknak a korábbi akadályok leküzdését és az adataik felhasználását valós időben.”

 

A SandForce SF-2582 SSD processzorokra épülve a Deneva 2 széria 80.000 IOPS 4KB direkt írási sebességet és akár 550MB/s sávszélességet biztosít.

 

Vílághírű teljesítménye mellett a Deneva 2 SSD-ket kifejezetten kimelkedő megbízhatóságra tervezték és a legújabb, minden vásárlói igényt kielégítő flash komponensekkel gyártják. Ezenfelül a széria vállalati szintű multi-level cell NAND flash technológiát foglal magába, amely meghosszabított üzemidőt kínál intenzív írású alkalmazások részére. A Deneva 2 SSD-k egyedire is szabhatók, és az interface opciók széles skálájával kaphatóak, beleérte a PCIe-t.
A standard 2.5″-os méret mellett 3.5″ és 1.8″-os méretekben is kaphatók a kiemekedően nagysűrűségű számítógépes környezetekhez, mint amilyenek a penge (blade) szerverek. Az OCZ Deneva 2 megoldások felülemelkednek a mechanikus HDD tárhelyekkel együtt járó akadályokon a teljesítmény, a tartósság és a fentartás terén. Ez olyan termékeket eredményez melyek kifejezetten a vállalati ügyfelek különleges igényeit elégítik ki.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük