OCZ Termékek

OCZ Vertex 3 SATA-III 2.5″ SSD

2.5″ SSD meghajtó, SATA-III, MLC, Performance széria, 120GB kapacitás

Termékkód: VTX3-25SAT3-120G

Az OCZ Vertex 3 SSD meghajtók képesek kibontakoztatni a SATA-III 6Gb/s interfészek teljesítményében rejlő lehetőségeket, és ezzel az új generációs megoldással élen járnak a sebességi forradalomban. Az SSD-k közül elsőként használva a legújabb Sandforce vezérlő egységet, az OCZ mind a soros, mind a diret olvasási és írási sebességek korlátainak feszegetésére tervezte a Vertex 3-at, ezzel élen jár a MB/s -okért folytatott versenyben. Hihetetlen gyors, akár 60.000 IOPS 4k fájl írási sebességükkel ezek a legújabb meghajtók új dimenzókba emelik a produktivitást, a játék és multimédia alkalmazásokat és tökéletes összhangban dolgoznak a legújabb platformokkal.

Az OCZ márkanévhez méltóan a minőség, megbízhatóság és tartósság elvei alapján készült Vertex 3 széria könnyedén integrálható a mai hordozható és asztali platformokba és TRIM támogatással optimalizálja a teljesítményt a meghajtó teljes élettartama során tökéletes egységben a Windows 7-tel. A Vertex 3 SSD-k 120GB, 240GB és 480GB változatokban 3 év garanciával kaphatóak.

 • Bootolható meghajtó
  Natív TRIM támogatás
  NAND: Multi-Level Cell (MLC)
  RAID támogatás
  Rázkódási ellenállás: 1500g
  Energia fogyasztás: inaktív 1.65W, aktív 3W
  Működési hőmérséklet: 0°C ~ 70°C
  Környezeti hőmérséklet: 0°C ~ 55°C
  Tárolási hőmérséklet: -45°C ~ 85°C
  MTBF: 2.000.000 óra

Támogatás

Fontos SSD megjegyzések:

Az SSD meghajtók nem igényelnek töredezettségmentesítést! Ez csökkentheti a meghajtó élettartamát.

A fogyasztók elérést tapasztalhatnak a névleges- és a tényleges kapacitás között, mivel a tárolási iparági szabvány a kapacitást decimális formátumban jeleníti meg. Ugyanakkor pl. a Windows operációs rendszer általában bináris formátumban számítja ki a kapacitást, így a hagyományos HDD-k és SSD-k esetében alacsonyabb kapacitás jelenik meg. Az SSD-knél a kapacitás bizonyos része az elhasználódás kiegyenlítéséért felelős algoritmus (un. “wear leveling”) részére fenntartott, amely minimális mértékben tovább csökkentheti a tényleges tárhelyet.

Az SSD meghajtók tényleges sebessége kissé eltérhet a névleges sebességtől, a telepített illesztőprogramok, Windows verzió, bios verzió és a fájl méretétől függően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük