OCZ

OCZ Technology csoport

Az OCZ dióhéjban

A 2002-ben San Jose-ben alapított, Kaliforniai székhelyű OCZ Technology csoport a nagy sebességű memóriák terén szerzett szakértelmére építve vált az SSD gyártás és forgalmazás meghatározó résztvevőjévé. Formabontó és megújító SSD technológiája felváltja a hagyományos forgómágneses merevlemezeket (HDD). Az SSD-k gyorsabbak, megbízhatóbbak, hűvösebb üzeműek és jelentősen kisebb fogyasztásúak mint a mai számítógépek többségében használt HDD-k.
Az SSD technológia mellett az OCZ nagy teljesítményű rendszer komponenseket is kínál, beleértve a vállalati szintű energia gazdálkodási termékeket és az élvonalbeli megoldásokat számítógépes játékhoz.

 

A vezető szerep alapjai

Az OCZ-t megszállottak alapították megszállottaknak. Elkötelezettségünk mit sem változott felhasználóink felé. Az OCZ 2002-ben a létező legjobb nagy sebességű memóriák előállításának szándékával 2002-ben lépett a piacra. Ebben a törekvésében az OCZ elsőként állított elő a nagyközönség számára elérhető kettős csatornára optimalizált memória szerelvényket, melyek eredetileg az NVIDA Twinbak-ok és a Dual DDR kialakítás előnyeit aknázták ki és az nforce chip-szettekben voltak megtalálhatóak. Az elmúlt évtizedben megőríztük elhivatottságunkat az újításra és az élenjáró teljesítményre több kategóriában is, beleérte az energiagazdálkodást és mervlemez tárolást.

 

Elkötelezettség a tökéletességre

A JEDEC tagjaként az OCZ ma vezető szerepet tölt be a fogyasztói és a vállalati piacra készülő SSD-k tervezésésében és gyártásában egyaránt, és a legújabb platformok részére kínált nagy teljesítményű DDR3 moduljaival a memória iparág üttörője. Az OCZ elsőként hozott ki DDR3 Intel Extreme memóriát X38/48 chip-szetthez más nagy kompatibilitású és nagy sebbességű, a piacon leggyorsabb modulokkal együtt. A sebesség határok áttörése és minőségi hírnevének fenntartása révén, a felhasználók rendre az OCZ-t választják élvonalbeli memória megoldásokért.

Ezenfelül az elmúlt öt év során fejlesztett erőforrás egység (PSU) palettájának köszönhetően átalakította a felhasználói és a játék erőforrás piacot, és százszámra gyüjtötte be vezető szaksajtó elismerését. A PSU-k az OCZ újításainak jelentős pontjai és mérföldkövei lettek. A leginkább említésre méltó az új Z szériás PSU-nk, amely elsőként került 80+ Arany minősítéssel piacra. A PC Power & Cooling 2007-ben került az OCZ Technology csoportba, olyan kiterjedt, igen innovatív szervezet formálva, amely a fogyasztói és a vállalati energia gazdálkodás területén meghatározóvá tette a céget. A PC Power több uttörő termék is előállított, mint az első CPU hűtő, az első PC hő jelző, az első függetlenül szabályzott PC erőforrás, az első bőséges energia rendszer, az első NVIDIA minősítésű SLI ellátás, az első 1 KW-os számítógépes erőforrás és az első erőforrás saját hitelesített teszt jelentéssel.

 

Útmutatás a jövőbe

Az elmúlt években az OCZ a memóriák és errőforrások területéről tovább terjeszkedve az első jelentős cégként vezette piacra az SSD-ket, a hagyományos HDD-k általános szintű felváltásának elősegítésére. Az OCZ megkezdte a megfizethető, első osztályú nagy teljesítményú SSD megoldások terjesztését, végetvetve a lassabb, kevésbé megbízható tárhely megoldások elfogadottságának. Az üttörő jelentőségű Vertex szériával az OCZ elsőként valósította meg SSD megoldásaiban az Indilinx Barefoot vezérlő híres teljesítményét, mely követetők áradatát indította el Az OCZ eltökélt újtóként két különleges SSD szériát (Vertex Turbo és Agility) fejlesztett ki a nagyobb teljesítmény és jobb megfizethetőség igényével Ezenfelül, az OCZ SSD-kben TRIM támogatás és lomtár alkalmazás található a teljesítmény csökkenés megakadályozása érdekében.

 

Az OCZ állhatatossága révén változatlanul vezéregyénisége ennek a bimbózó technológiának. Az SSD-k lehetőséget nyújtanak a mindennapi számítástechnika, de akár a teljes üzleti termelékenység forradalmasítására, és az OCZ eltökélt akár mégjobbá, gyorsabbá és megbízhatóbbá tételükben. Legújabb, következő geneáriós SSD-ink a fogyasztói és vállalati piacot egyaránt szem előtt tartva a megfizethetőség és minőség határozott elvei alapján készülnek.

 

Céljaink

Az OCZ elsődleges célja, hogy 110%-ban kielégítse minden vásárlóját. Az OCZ minden alkalmazottja eltökélt ezen cél elérése érdekében. Vezetőségünk és mérnöki csapatink folyamatosan a leggyorsabb, legjobban teljesítő termékeket fejlesztik. Marketing csoportunk minden lehetséges információt könnyen érthető formában biztosít a körültekintő vásárláshoz. Technikai tanácsadóink folyamatosan tanulmányozzák és tesztelik a legújabb harware-eket, hogy bármilyen felmerülő kérdésben a lehető legfelkészültebbek legyenek. A vásárlól megelégedettségétől vezérelt ügyfélszolgálatunk számára megengedhetelen a csalódottság.

 

Ügyfélszolgálat

Minden általunk forgalmazott SSD-hez 3 év garanciát kínálunk, amely – amennyiben saját raktáron van a termék – azonnali cserét jelent meghibásodás esetén. Garanciális szolgáltatásunkat barátságos és udvarias személyzet végzi készen állva bármilyen kérdés megválaszolására. Az OCZ Technology az átlag felhasználók és a megszállottak igényeire egyaránt hangolódott, nem teszünk különbséget vásárlóink között. Nemzetközi tanácsadó csapatunk szorgalmasan páratlan szolgáltatás nyujtásán dolgozik, emelett híres ügyfélszolgálati fórumunk mindíg tájkoztatásul szolgál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük