OCZ hírek

OCZ Talos az első nagykapacitácú vállalati SSD 6Gb/s SAS csatolóval

San Jose, California – 2011 május 12 – Az OCZ Technology Group Inc., a nagyteljesítményű SSD-k fejlesztője és gyártója bemutatja a Talos szériát, egy olyan ultragyors MLC NAND-al szerelt SAS (Serial Attached SCSI) csatolójú SSD sorozatot, amelyet a nagykapacítású megoldásokat igénylő vállalati alkalmazások részére fejlesztettek. A Talos az OCZ által szabadalmaztatott OEM tárhelyek VCA (Virtualized Controller Architecture) technológia kínálatának kiterjesztésével tovább erősíti a cég storage-okba szánt sorozatát.

Ryan Petersen, az OCZ vezérigazgatója így nyilatkozott:
“Jelentős igény volt tapasztalható a nagy kapacitású VCA képes SAS termékeinkre, megnövelt energia kimardás elleni védelemel és análkül egyaránt. Az új OCZ Talos SSD széria a teljesítmény és a megbízhatóság tökéletes egyvelegét kínálja. A Talos széria az enterprise igények kielégítésére lett formázva, beleértve a tömörített és a tömörítettlen adat teljesítményt és kiegyensúlyozott olvasási/írási IOPS sebességet, mindezt a ma kapható legnagyobb kapacitású SAS 6Gb/s csatolású meghajtóban.

A Talos SAS SSD-k lenyűgöző, akár 64.000 4K IOPS direkt írási sebességet produkálnak és kifejezetten a vállalati tárhely alkalmazások számára lettek optimalizálva, kíváló teljesítményt és költséghatékonyságot nyújtva a jelentős adatfeldolgozási igénnyel rendelkező ügyfelek részére. Ezenfelül a Talos SAS interface a meglévő eszközökkel való integráció és együttmöködési képesség előnyeit kínálja, rugalmas a hagyományos tárhely környezetkeben és képes nagyobb menyiségű meghajtóval is megbírkózni, ezáltal kínálva nagyobb átlag tárhely állományt. A meghajtók világszintű megbízhatósági jellemzőkkel is bírnak, úgy mint a kimagasló energia kimaradási védelem, üzemidő, titkosítás és ECC védelem.

A Talos széria, az OCZ termékek között egyedülállóan VCA tehnológiát alkalmaz, amely komoly vállalati előnyöket kínál vásárlóinak egyetlen önálló megoldásban, úgy mint a TRIM, a SMART ellenőrzés, az NCQ, a TCQ, az energia kimaradás menedzserlés, valamint a wear-leveling. A Talos-szal és a VCA technológiával az ügyfelek most bevethetnek egy SSD megoldást, amely fejlett alkalmazási teljesítményt nyújt az összes szükséges vállalati sajátsággal és jelentős energia megtakarítás mellett, egy kedvezőbb összköltségen. A vásárlói alkalkalmazások teljes spektrumát megcélozva a Talos SSD-k 3.5″ formációban (a 2.5″ hamarosan követi), 200-960GB méretekben kaphatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük