OCZ Termékek

OCZ IBIS 3.5″ High-Speed Data Link SSD 100GB

3.5″ HSDL meghajtó / MLC NAND / vállalati teljesítmény / 100GB

Mi a HDSL? A jelenlegi, nem kielégítő interface megoldások miatt az OCZ kifejlesztette a HDSL-t (High Speed Data Link), hogy a meglévő I/O szűk keresztmetszeteket kiiktatva új magaslatokba emelje az SSD technológiát A HDSL a létező tárhely interface-ek sebességét messze felülmúlva képes akár csatornánként 20Gbps adatátviteli sávszélesség futtatására. Az élvonalbeli OCZ HDSL interface a megoldás a SATA szűk keresztmetszetére és egyben az IBIS SSD-k mozgató rugója.

Tárhely újra értelmezve. Az OCZ IBIS széria újra értelmezi az asztali tárhely fogalmát és átlépi nem csak a HDD-kben, de a más SSD-kben rejlő korlátokat is. Az IBIS SSD az úttörő HDSL interface-t elsőként kihasználva nyújt mindent felülmúló teljesítményt a gyorsabb, kifinomultabb PC élmény érdekében.

Az IBIS boot-olható és legújabb operációs rendszereket is képes futtatni. Szélvész gyors sebességre fejlesztették, hogy növelje a termelékenységet és javítsa a számítógépes élményt. Az IBIS 750 MB/s olvasási/írási és akár 125,000 IOPS direkt írási sebesség teljesítésre képes. Mindegyik IBIS szilárd 3.5″-es aluminium házzal rendelkezik és egy kapus HDSL adapter kártyával van ellátva. Az OCZ IBIS HDSL SSD-k az alkalmazások és az operációs rendszer teljes skálájának tárolására alkalmas 100-960GB méretekkel és megnyugtató 3 éves garanciális támogatással kaphatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük