OCZ hírek

Már vásárolhatók a Vertex 3 Max IOPS SSD-k

Az OCZ Technology bemutatja a Vertex 3 Max IOPS SSD-ket. A Vertex 3 termék család legújabb darabja a SATA-III csatoló 6Gb/s-os sebességét megnövelt direkt írási sebességgel köti össze brutális IO teljesítményt eredményezve. A Max IOPS kiadás valószinüleg tovább növeli a Vertex 3 által már bezsebelt hardver teszt győzelmek egyébként is magas számát.

San Jose, California – 2012 április 26 – Az OCZ Technology Group vállalat – nagyteljesítményű SSD-k vezető fejlesztője, gyártója és forgalmazója – a mai napon fellebbentete a fátylat a sokszorosan kitűntetett Vertex 3 SATA-III szériájának legújabb darabjáról.

A Vertex 3 Max IOPS kiadású meghajtók a cég ágazatvezető Vertex 3 SSD termék családját bővítik nagyobb adatátviteli sebességet igénylő felhasználóik támogatására. Ryan Petersen, az OCZ Technology Group vezérigazgatója a következőket fűzte hozzá: “Vertex 3 SATA III 6GBps SSD-ink sikeres piacra dobása után most nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az új Max IOPS kiadást.

A Vertex 3 Max IOPS meghajtók növelik a direkt írási sebességet és ideális tárhely megoldásként szolgálnak a nagy terheltségű és megnövelt IO átvitelt igénylő alkalmazások részére. A Vertex 3 Max IOPS kiadás az élvonalbeli SandForce SF-2200 SSD processzor és az első osztályú NAND flash kiegészítők összekapcsolása révén kivételes, akár 75.000 IOPS 4KB direkt írási sebesség teljesítésére képes. Ráadásul, ezek a meghajtók a hagyományos merevlemezekhez és a vetélytárs SSD-khez képest is jelentősen képesek javítani a multimediás szórakozást és kezelését, valamint az átfogó számítógépes élményt.

A Vertex 3 Max IOPS 120 és 240GB-os méretekben lesz kapható és TRIM támogatással optimalizálja a teljesítményt a meghajtó teljes élettertama során. Minden Vertex 3 szériás meghajtó az enterprise kategóriás megbízhatóságának köszönhetően 3 év garanciális támogatással érkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük