OCZ hírek

Bemutatkozik az OCZ VeloDrive PCI-Express SSD

Az OCZ Technology bemutatja a VeloDrive PCI-Express SSD-t kis és középvállalkozások, vállalati ügyfelek és rendszerintegrátorok részére. Az OCZ PCI-Express SSD kártya kiemelkedő IO teljesítményt és nagyobb rugalmasságot kínál kevesebb rendszererőforrás igénybevételével.

San Jose, California – 2011 április 28– Az OCZ Technolgy Group vállalat – nagyteljesítményű SSD-k vezető fejlesztője, gyártója és forgalmazója – a mai napon fellebbentete a fátylat a VeloDrive PCI-Express SSD-ről. Kis és középvállalkozások, vállalati ügyfelek és rendszerintegrátorok igényeinek kielégítésére tervezve, a VeloDrive páratlan sokoldalúsággal és egyszerűsített integrációval optimalizálja a nagy teljesítményű számítástechnikát és tárhely alkalmazásokat.
Daryl Lang, az OCZ Technology Group termékgazdálkodási alelnöke így nyilatkozott: “A VeloDrive a legújabb tagja széleskörű PCIe SSD családunknak. Egy igazán jól konfigurálható megoldás, amely a vásárlók széles körének alkalmazásit segít felgyorsítani. A VeloDrive többféle üzemmódban való futtatásának lehetősége szabadságot nyújt ügyfeleinknek az álltaluk választott raid kötegek használatára.
Ezzel maximalizája a teljesítményt és elősegíti a RAID kötegek gyorsabb, problémamentesebb hadrendbe állítását, melyek akár eleve módosítva vannak egyedi használati modelljükhöz.” A VeloDrive hardware és software RAID üzemmódban egyaránt futtatható és a rendszer követelmények fél vagy teljes szintjén is bevethető.

A vetélytárs flash bázisú PCI-express megoldásokhoz képest az igen hatékony VeloDrive alig van kihatással a rendszer erőforrásokra, beleértve a CPU használatot és a rendszer RAM terhelést. A PCI-express alapú VeloDrive a SATA/SAS szűk keresztmetszetének kiiktatásával akár 1GB/s adatátviteli sebbesség és 130.000 IOPS 4KB véletlenszerű írási sebesség teljesítésére képes.
A Velodrive SandForce SF-1565 SSD vezérlőt alkalmaz a magasabb szintű megbízhatóság és adatvédelem érdekében áramkimaradás esetére. A VeloDrive MLC NAND flash-t használ és 300GB, 600GB illetve 1.2TB-os konfigurációkban lesz kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük